Avantajele capsulelor cu Ganoderma

Avantajele capsulelor cu Ganoderma

Ganoderma Lucidum, cunoscuta in mod obisnuit ca ciuperca lingzi, este frecvent folosita in medicina traditionala chineza. Popularitatea sa se extinde la medicina japoneza si coreeana si si-a facut drum spre vest.

Ganoderma lucidum are efecte antioxidante atunci cand este introdusa in organism sub forma de suplimente si capsule cu ganoderma. De asemenea, are un efect terapeutic asupra rezistentei la insulina, reduce riscul de cancer de prostata si poate ajuta la tratarea unei varietati de afectiuni asociate cu sindromul metabolic.

Poti lua Ganoderma in mai multe moduri, dar cea mai simpla metoda este aceea de a lua capsule cu aceasta ciuperca, fiind astfel mai usor de ingerat. In plus, nu e deloc greu sa obtii rezultate favorabile in cazul in care nu iti place gustul de cafea cu ganoderma, desi majoritatea utilizatorilor spun ca aroma este unica si speciala, mult mai intensa decat in cazul altor cafele. Pilulele si capsulele sunt usor de administrat si tot ce trebuie sa faci este sa nu uiti sa le inghiti in fiecare zi. Efectele se vor vedea inca din primele zile de la administrare si vor persista pe termen lung. Ia capsulele urmand instructiunile de pe ambalajul produselor si nu mari dozele inainte de a discuta cu un specialist.

Beneficiile oferite de capsulele cu Ganoderma

Ciuperca Lingzi este binecunoscuta pentru efectele sale anticancerigene. Este capabila sa activeze celulele natural killer, crescandu-le activitatea si capacitatea organismului de a lupta impotriva tumorilor. Suplimentele cu Ganoderma lucidum reduc sansele de metastaza, care apare atunci cand cancerul se raspandeste in alta parte a corpului.

Ganoderma lucidum are o varietate de mecanisme, dar acestea sunt concentrate pe moderarea sistemului imunitar. Ciuperca Lingzi este capabila sa reduca activitatea sistemului imunitar atunci cand sistemul este suprastimulat si sa intareasca sistemul imunitar atunci cand este slabit. In general, Ganoderma lucidum creste cantitatea de celule active ale sistemului imunitar.

Desi sunt necesare cercetari suplimentare pentru a confirma aceste efecte, Ganoderma lucidum ofera efecte promitatoare pentru o mare varietate de terapii legate de cancer. S-a dovedit a fi o terapie adjuvanta eficienta, ceea ce inseamna ca imbunatateste sanatatea atunci cand este luata impreuna cu alte medicamente, pentru cancerul de san, hepatita, sindromul de oboseala si cancerul de prostata. Nu exista multe suplimente promitatoare cu proprietati anticancer disponibile fara prescriptie medicala, dar Ganoderma lucidum pare sa fie unul dintre ele.

Ganoderma are o cantitate mare de molecule bioactive si nu exista o singura molecula in aceasta ciuperca despre care se poate spune ca este principala molecula bioactiva.

Compusii polizaharidici (carbohidrati si fibre) tind sa se gaseasca in fragmentul solubil in apa sau in extractele cu apa fierbinte; triterpenoizii se gasesc in extractele etanolice, deoarece sunt solubili in grasimi.

Polizaharidele sau extractele solubile in apa nu trebuie luate cu alimente; Cu toate acestea, ar fi prudent sa luati orice extract etanolic cu alimente.

Unele efecte, cum ar fi imbunatatirea somnului si scaderea simptomelor sindromului de oboseala cronica, nu sunt acute; Imbunatatirea somnului se observa dupa 3 zile, in timp ce ajutorul in oboseala cronica poate dura mai mult de 4 saptamani

Comentarii

Articole similare

De ce se pune Ganoderma in cafea?
De ce se pune Ganoderma in cafea?
Cu siguranta ai mai citit pana acum recomandari terapeutice pentru ganoderma. Aceasta se pune in cafea si ceaiuri, datorita proprietatilor sale speciale. Este o specie de ciuperca populara in China...
Ce este Ganoderma
Ce este Ganoderma
Ganoderma lucidum (ciupercă roșie) este un tip de ciupercă care a fost folosit ca medicină tradițională chineză de acum mii de ani. Istoria pe bază de plante a Ganoderma lucidum a fost...
Ce este apa Kangen si cum o poti utiliza!
Ce este apa Kangen si cum o poti utiliza!
Ce este apa Kangen si cum o poti utiliza Apa Kangen este considerata apa vie si se obtine cu ajutorul unor aparate speciale, numite ionizatoare japoneze de apa, care o transforma si ii...
LeveLuk K8 cel mai puternic aparat Apa Kangen
LeveLuk K8 cel mai puternic aparat Apa Kangen
Leveluk k8 este cel mai puternic aparat de apă cu efect anti-oxidant,are in componenta 8 plăci din titan acoperite cu platină, pentru o mai bună ionizare a apei și un potențial crescut de producere...