Ingrediente aluat briose:
*1/2 cana ulei vegetal
*1 ½ cana zahar nerafinat
*2 linguri faina
*1 lingurita sare
*2 oua batute
*1 lingura bicarbonate de sodium
*2 picaturi ulei essential Lemon
Ingrediente topping:
*1/2 cana zahar brun
*1 lingurita scortisoara
*2 linguri faina
*2 linguri unt moale
Instructiuni:
1.Incalziti cuptorul la 200 de grade.
2.Amestecati ingredientele pentru aluat intr-un bol mediu.
3.Ungeti cu unt formele de briose si umpleti-le pe 3 sferturi.
4.Intr-un bol mic amestecati ingredientele pentru topping si puneti cu lingura peste briose.
5. Coaceti pentru 12-16 minute sau verificati cu scobitoarea , iar daca aceasta este curata, opriti cuptorul.
6.Seriviti briosele calde impreuna cu minunata cafea 3in1 cu Ganoderma.
Comentarii