Ce sunt uleiurile esentiale doTerra si ce avantaje ofera?


Cand vrei sa cumperi uleiuri esentiale sigure si eficiente, cel mai important lucru de cautat este puritatea. Uleiurile esentiale pure iti permit sa te bucuri de toate beneficiile pe care natura le are de oferit. Ele te pot sprijini, te pot face mai puternic si te pot reinvia. Si atunci cand utilizezi numai cele mai pure uleiuri esentiale, poti fi sigur ca acestea sunt sigure pentru a le folosi impreuna cu familia.

Amintiti-va, de obicei obtinii ceea ce platesti, iar uleiurile esentiale nu sunt diferite. Uleiurile esentiale sunt peste tot. Poti gasi uleiuri esentiale la magazinele alimentare, online si chiar si in piata din cartier. Cu atatea optiuni, de unde stii care uleiuri esentiale sunt cele mai bune?

Ce sa cauti atunci cand cumperi uleiuri esentiale

Intr-o piata in care fiecare companie pretinde ca are uleiuri esentiale „pure”, de unde stii cu adevarat daca uleiurile pe care le folosesti sunt pure? De unde stii daca uleiurile esentiale pe care le cumperi sunt demne de a fi folosite de tine si familia ta?

Uleiurile esentiale pure au un potential incredibil de a calma, sustine si revigora organismul intr-un mod complet natural.

Ce face doTERRA diferit?

Cand utilizezi o sticla de ulei esential doTERRA, utilizezi de fapt un ulei care este pur. Nu exista contaminanti, materiale de umplutura sau falsificari. Industria uleiurilor esentiale nu are standarde care sa asigure puritatea, asa ca doTERRA a creat unul.

Fiecare lot de uleiuri esentiale doTERRA trece printr-un proces riguros de testare astfel incat uleiul sa fie perfect. Dupa aceea, fiecare ulei este trimis unei terte parti independente pentru testare si validare ulterioara.

Uleiurile esentiale pure trec testele

Daca uleiul trece testele, este etichetat ca CPTG Certified Pure Tested Grade.  Cand vezi eticheta CPTG®, stii ca utilizezi cele mai pure uleiuri esentiale de pe piata.

Vrei sa vezi puritatea uleiurilor doTERRA pentru tine? Fiecare sticla de ulei doTERRA vine cu un ID de calitate.

Este mai mult decat doar testarea care diferentiaza uleiurile esentiale doTERRA. DoTERRA lucreaza cu sarguinta pentru a face diferenta. Misiunea companiei este de a schimba lumea cu o picatura de ulei esential.

Exista mai multe moduri de a produce uleiuri esentiale si nu toate uleiurile esentiale sunt create la fel. Unele companii aleg sa reduca costurile utilizand plante de calitate scazuta sau sa-si falsifice uleiurile cu substante ieftine. Din pacate, multe dintre metodele de productie din industria uleiurilor esentiale pot fi, de asemenea, daunatoare mediului sau pot duce la un tratament inechitabil al fermierilor si cultivatorilor.

Fiecare ulei vandut de doTERRA este obtinut in mod responsabil si durabil. DoTERRA se concentreaza pe practicile de aprovizionare care vor produce numai uleiuri esentiale de cea mai inalta calitate, indiferent de cost. Protejam mediul in timpul procesului de productie si oferim un tratament echitabil tuturor recoltatorilor si cultivatorilor o prioritate de varf.

De la inceput, doTERRA si-a dorit sa fie mai mult decat o afacere. „Exista cei care daruiesc si sunt cei care iau”, a spus David Stirling, director executiv fondator doTERRA.

Pentru a realiza acest lucru, a fost creata Fundatia doTERRA Healing Hands® – o organizatie nonprofit 501(c) care ajuta la sprijinirea proiectelor de dezvoltare comunitara in comunitatile de aprovizionare. Aceste tipuri de proiecte includ finantarea si construirea de scoli, clinici de sanatate, facilitati de formare si sisteme de apa curata.

Comentarii

Articole similare

Creează-ţi un cont  doTERRA
Creează-ţi un cont doTERRA
DoTERRA stil de viață sănătos și natural! Care sunt avantajele unui cont doTERRA? Există mai multe moduri în care poți îmbrățișa stilul de viață natural și sănătos bazat pe uleiuri esențiale....
Ce este apa Kangen si cum o poti utiliza!
Ce este apa Kangen si cum o poti utiliza!
Ce este apa Kangen si cum o poti utiliza Apa Kangen este considerata apa vie si se obtine cu ajutorul unor aparate speciale, numite ionizatoare japoneze de apa, care o transforma si ii...
LeveLuk K8 cel mai puternic aparat Apa Kangen
LeveLuk K8 cel mai puternic aparat Apa Kangen
Leveluk k8 este cel mai puternic aparat de apă cu efect anti-oxidant,are in componenta 8 plăci din titan acoperite cu platină, pentru o mai bună ionizare a apei și un potențial crescut de producere...
Importanta apei - de ce merita Apa Kangen
Importanta apei - de ce merita Apa Kangen
Apa joacă un rol esenţial în reglarea temperaturii corpului şi transportarea substanţelor nutritive în organism. Aceasta are nevoie să fie înlocuită în mod continuu deoarece, în medie, o cană de apă...
De ce se pune Ganoderma in cafea?
De ce se pune Ganoderma in cafea?
Cu siguranta ai mai citit pana acum recomandari terapeutice pentru ganoderma. Aceasta se pune in cafea si ceaiuri, datorita proprietatilor sale speciale. Este o specie de ciuperca populara in China...