Comanda aici produse originale cu Aloe Vera de la Forever Living la un pret avantajos

                                         Forever Aloe Vera Gel – un produs unic in lume

    Comanda produse cu aloe vera AICI

    Imagineaza-ti ca rupi o frunza de aloe si consumi gelul din interiorul ei. Atat de natural si pur este gelul pe care il oferim de patru decenii consumatorilor nostri in asa numitele „flacoane galbene” – oferim aceeasi calitate a gelului inca de la inceputurile companiei si ne mandrim cu acest lucru.

   

Forever Aloe Vera Gel are numeroase beneficii asupra organismului:

• Sustine digestia si sanatatea sistemului gastrointestinal
• Sustine sistemul imunitar
• Benefic pentru piele, par si unghii
• Favorizeaza starea generala de bine 
• Gust proaspat
• Consistenta fina
• Bogat in nutrienti
• Ambalajul protejeaza gelul fata de actiunea luminii, a agentilor oxidativi si a bacteriilor
• Ambalaj realizat din materiale 100% reciclabile
• Fara conservanti si aditivi artificiali
• Noul proces aseptic minimizeaza pierderea nutrientilor
• Pasteurizat rapid pentru a mentine prospetimea si a reduce bacteriile
• Vitamina C cu rol antioxidant protejeaza celulele impotriva stresului oxidativ.

Fara conservanti artificiali, fara zahar – doar mai multa Aloe vera de care sa te bucuri din plin! Extragem cu grija pulpa din interiorul frunzelor de aloe, pentru ca tu sa te bucuri de puterea naturii cu noul Forever Aloe Vera Gel.

Comanda produse cu aloe vera AICI

CUM COMAND ?

Pentru a cumpara produse Forever online este necesar sa aveti un cont, pe care trebuie sa il creati la prima vizita pe site, accesand link-ul “Intra in cont" -> "Creeaza cont".  Aici trebuie sa completati toate campurile cu datele corecte :

  • Nume si prenume, CNP, E-mail, telefon
  • Adresa completa 
  • alegerea parolei

Dupa introducerea completa a datelor apasati pe butonul “Inregistrare” si veti primi un email de confirmare a contului. Toate aceste informatii au caracter confidential si vor putea fi accesate numai de catre operatorii Forever.

Dupa ce vor fi verificate toate datele de inregistrare, veti primi pe adresa de e-mail deja introdusa un mesaj de validare a contului dvs. In caz in care informatiile furnizate de dvs. nu sunt complete, veti primi pe adresa de e-mail un mesaj de respingere a crearii contului, precum si motivul acestei respingeri.

Toate conturile sunt verificate si validate de luni pana vineri, intre orele 9:00-17:00 ( in timpul programului de lucru).

Dupa ce vi se valideaza contul puteti merge la pasul urmator, si anume Autentificarea.

 

Pasul 2 : Autentificarea

Dupa crearea contului, trebuie sa va autentificati pentru a putea face comenzi. Acest lucru presupune introducerea adresei de e-mail si a parolei alese la pasul 1.

 

Pasul 3 : Adaugarea produselor in cos

Navigati prin categoriile de produse sau scrieti denumirea produsului dorit in casuta "CAUTA" pentru a-l localiza imediat.

Selectati produsele pe care doriti sa le cumparati apasand butonul “Adauga in cos” si apasati butonul “Finalizeaza Comanda”. In cazul in care doriti sa modificati produsele din cos aveti posibilitatea de a sterge orice articol sau de a modifica cantitatea acestuia. Dupa efectuarea modificarilor pentru afisarea noilor date folositi butonul “Aplica modificarile”.

Pe masura ce adaugati produse, acestea se vor regasi in cosul de cumparaturi din partea dreapta a paginii. Tot in cosul de cumparaturi puteti selecta cantitatea produselor comandate.

Valoarea minima a comenzii este de 50 Euro fara TVA pentru FBO si 25 Euro fara TVA pentru Preferred Customer. 

Dupa ce ai selectat toate produsele dorite si ai selectat modalitatea de plata dorita apasa butonul “Plaseaza comanda”.

In cazul in care ai optat sa achiti comanda online, prin card bancar, te rugam sa dai click pe "Continua catre PayU" si asteapta sa se deschida pagina securizata PayU (vezi poza mai jos). Dupa ce se deschide pagina de plati PayU, completeaza datele detinatorului de card, datele cardului si apasa butonul „Plateste”. Plata a fost efectuata si vei primi un email de confirmare din partea PayU ca plata a fost inregistrata.

Comanda produse cu aloe vera AICI

Comentarii