Cum ne pastram imunitatea in pandemie?

In contextul acual al infectiei cu Sars-COV2, este important sa respectam cu strictete regulile de igiena personala si de distantare personala dar si sa ne ajutam organismul sa faca fata unei eventuale infectii virale

Sistemul imunitar poate fi influentat de stilul de viata pe care il avem. Exista cateva metode prin care ne putem stimula imunitatea:

  • evitarea stresului
  • gandirea pozitiva
  • respectarea programului de somn
  • igiena personala riguroasa
  • alegeri alimentare sanatoase
  • renuntarea la consumul de alcool si fumat
  • sportul
  • remediile naturale
  • suplimentele alimentare

Exista o multime de studii clinice care au aratat efectele pozitive ale unor suplimente si remedii naturale in prevenirea si tratarea infectiilor virale:

Vitamina C joaca un rol important functional in nutritie, sustinerea imunitatii si mentinerea sanatatii,fiind un antioxidant eficient in protejarea celulelor fata de efectele daunatoare ale radicalilor liberi generati in timpul expunerii la toxine si poluanti.

Zinc  -joaca un rol important in diferentierea celulara, deficitul de Zinc ducand la intarzierea cresterii, afectarea raspunsului imun, susceptibilitate crescuta la infectii sau intarzierea vindecarii ranilor.

Vitamina D este esentiala pentru sanatatea si functionarea sistemului imunitar. Vitamina D imbunatateste efectele de combatere a agentilor patogeni ai monocitelor și macrofagelor - celulele albe din sange, care sunt parti importante ale apararii imune - si scade inflamatia, ceea ce ajuta la promovarea raspunsului imun. Nivelurile scazute de vitamina D sunt asociate cu un risc crescut de infectii ale căilor respiratorii superioare, inclusiv gripa și astm alergic.

Vitamina B12 sau cobalamina, contribuie in principal la producerea celulelor rosii sangvine si la mentinerea sanatatii sistemului nervos central. Asemeni vitaminei B9, aceasta este o componenta importanta in formarea ADN-ului si ARN-ului.

Vitamina B6   sau piridoxina, ia parte de asemenea la metabolizarea carbohidratilor si a proteinelor. Vitamina B6 este de asemenea necesara pentru producerea de insulina, precum si de celule sangvine rosii si albe. Piridoxina este vitala pentru mentinerea sanatatii celulelor nervoase si musculare. Un alt rol al acesteia este contributia la crearea ADN-ului si ARN-ului.

Ganoderma Lucidum este un supliment ce intareste sistemul imunitar, reface organismul pana la nivel celular, accelerand vindecarea dupa boala.

Reishi Gold este Ganoderma Lucidum 100% cu concentratie ridicata de igrediente active ce cresc imunitatea,regenereaza organismul si intaresc sanatatea.

 

Puternicul Leveluk  K8 este un producător puternic de antioxidanţi! Ionizatorul de apă K8 generează un flux continuu de 5 tipuri de apă versatilă pentru a satisface toate nevoile dumneavoastră comerciale versatile: apă Super Alcalina Kangen, apă Kangen®, apă Clean, apă Beauty şi Super Acida.


Comentarii