Importanta apei - de ce merita Apa Kangen

Apa joacă un rol esenţial în reglarea temperaturii corpului şi transportarea substanţelor nutritive în organism. Aceasta are nevoie să fie înlocuită în mod continuu deoarece, în medie, o cană de apă se pierde zilnic doar prin respiraţie! Veţi pierde alte nouă căni de apă prin transpiraţie, urină și alte funcții normale. Consumul unei cantităţi corespunzătoare de apă va preveni deshidratarea inutilă a corpului. Chiar şi deshidratarea minoră poate duce la probleme grave de sănătate. 

Care sunt diferențele dintre apele de băut?

Apa de la robinet

 • este apă municipală, supusă unor regulaţii stricte
 • poate fi tratată cu clor pentru a o menţine curată
 • poate conţine sedimente şi poate avea un gust stătut
 • conţine diferite cantităţi de minerale, în funcţie de zonă
 • ieftină

Apa imbuteliată

 • poate proveni din mai multe surse
 • sticlele din plastic pot conţine BPA, care poate pătrunde în apă
 • conţine diferite cantităţi de minerale, în funcţie de sursă
 • pret de achizitie mare

 Apa de puţ

 • uneori mai alcalină în natură, dar mai predispusă la contaminare.
 • necesită testare regulată şi este costisitor de menţinut.

Apa distilată

 • toate sau aproape toate mineralele sunt eliminate, ceea ce poate ridica probleme, deoarece mineralele din conţinutul apei suplimentează aportul nutritiv.

Ce este apa Kangen?

Termenul Kangen înseamnă „reîntoarcerea la origini” în limba japoneză. Apa Kangen este o apă alcalină, produsă de dispozitivele de ionizare și filtrare Enagic. Timp de peste 40 ani, apa Kangen a fost utilizată în Japonia pentru a ajuta la redarea stării originale, alcaline a organismului. Aceste aparate pot transforma apa obișnuită de la robinet în apă de băut sănătoasă, alcalină. cu gust proaspăt.

Alegând să consumați apă alcalină, ajutați organismul să se reîntoarcă la starea sa de echilibru. Apa Kangen este o apă curată, proaspătă cu un gust minunat pentru a obţine o stare de sănătate optimă!

PROPRIETĂȚILE APEI KANGEN

 • Apă bogată în hidrogen are o concentraţie ridicată de Hidrogen Molecular (H2). Hidrogenul Molecular este un antioxidant eficient care se difuzează rapid la nivelul membranelor celulare, reduce radicalii liberi şi suprimă de stresul oxidativ.
 • Prin procesul de electroliză, apa de la robinet devine apă Kangen®, bogată în hidrogen. 
 • Reacțiile de oxidare din organism pot produce radicali liberi. Antioxidanții împiedică aceste reacții, dar ratele crescute de oxidanți și antioxidanți insuficienți în organism provoacă stres oxidativ și distrug sau ucid celulele. Aprovizionarea constantă a surselor externe de antioxidanți ar trebui să facă parte din dieta zilnică pentru a reduce stresul oxidativ și vătămările asociate acestuia. Din acest motiv, toată lumea ar trebui să aibă grijă nu numai de cantitatea de apă consumată, ci și de calitatea apei. Ambele sunt esențiale pentru bunăstarea noastră. 
 • Alcalină: ca în majoritatea lucrurilor din viaţă, sănătatea optimă începe cu echilibrul. Organismul nostru trebuie să mențină un nivel echilibrat al pH-ului de 7,365, care este ușor alcalin. O scară pH este utilizată pentru a determina dacă o substanță este acidă sau alcalină. Pe această scară 7.0 este valoarea neutră. Orice substanţă a cărei valoare este peste 7 este considerată alcalină, iar sub 7 este considerată acidă.
 • ORP (Potenţial de oxido-reducere) negativ: apa bogată în hidrogen se caracterizează prin ORP negativ. O valoare ridicată ORP (în numere pozitive) indică faptul că o substanță are un potențial mai mare de oxidare. În termeni generali, pentru oameni, o valoare ORP pozitivă sau ridicată este mai indicată pentru exteriorul corpului (curățare și dezinfectare). O valoare redusă a ORP (în numere negative) indică faptul că o substanță are un potențial de antioxidare mai mare și este ideală pentru consum oral. La fel ca pH-ul, valorile ORP reprezintă o măsură importantă pentru determinarea calității apei. 

BENEFICIILE APEI KANGEN

Apa Super Alcalian Kangen  pH11

 Această apă nu este de băut. Apa Super Alcalina menține igiena în viața dumneavoastră zilnică datorită efectului puternic de curățare. Are beneficii de dizolvare şi termoconductoare. Uz: prepararea și curățarea alimentelor.

Apa Kangen ph 8,5-9,5

Acest tip de apă este perfect pentru băut şi pentru prepararea sănătoasă a mâncării. Această apă ionizata și bogată în hidrogen acționează pentru a reda alcalinitatea organismului, o condiție optimă pentru o sănătate bună. Uz: consum, prepararea mâncării, cafelei și ceaiurilor, supelor, sosurilor și udarea plantelor.

Apa Clean pH 7

Fără clor, rugină și fără un aspect tulbure. Apa Clean este o apă delicioasă de băut. Uz: preparea mâncării sugarilor, pentru administrarea de medicamente.

Apa Beauty pH 4

Nu este de băut. Această apă uşor acidă este recunoscută pentru efectele sale astringente. Este minunată pentru curăţarea delicată şi îngrijirea pielii. Uz: spălare facială, îngrijirea părului, îngrijirea animalelor de companie, lustruire, curăţenie şi conservarea alimentelor congelate.

Apa Super Acida pH 2,7

Nu este de băut. Această apă are proprietăţi de dezinfectare. Utilizaţi Apa Super Acida pentru a igeniza ustensilele de bucătărie, blaturile de bucătărie, pentru a preveni contaminarea încrucişată. Uz: curăţare şi dezinfectare, igenă şi operaţiuni comerciale.

 

Comentarii