Îngrijire cu uleiuri esențiale doTERRA în timpul anotimpului rece

 

  Anotimpul rece este renumit pentru cele două lucruri care sunt din abundență – gripa și virozele. Deși suntem încântați de această perioadă a anului datorită sărbătorilor, din păcate nu suntem ocoliți de viruși. Nu este neobișnuit ca oamenii să se îmbolnăvească mai des iarna. Virușii sunt mult mai prezenți în perioadele mai reci în care ne petrecem mai mult timp în interior.  Pentru a preveni aceste situații neplăcute, cea mai bună metodă este să folosim produse naturale 100% așa cum sunt uleiurile de la doterra. Acestea pot fi folosite în difuzoare, o modalitate excelentă de a purifica aerul din încăperi. Unul dintre numeroasele beneficii ale aromaterapiei. Ca bonus, casa ta va mirosi minunat!


TEA TREE, ulei de arbore de ceai doTerraUleiul de arbore de ceai are o capacitate foarte puternică de a lupta împotriva germenilor. Atunci când este dispersat în aer acționează ca o barieră care ne protejează de viruși și bacterii.


LEMON, ulei de lamaie doTerraAcest ulei este renumit pentru proprietățile sale purificatoare și antivirale, iar atunci când este amestecat cu uleiul de arbore de ceai purifică aerul, omoară virușii și ne protejează de răcelile sezoniere.


THYME, ulei de cimbru doTerraUleiul de cimbru este folosit cu succes în provocările de sezon ,sprijină sistemul respirator, fiind un bun expectorant. Fiind un ulei fierbinte  poate fi folosit topic doar  diluat în ulei purtător sau în difuzor două trei picături.  

ON GUARD doTERRA Amestec pentru protecțieAcest amestec este un aliat de nădejde în sprijinirea sistemului imunitar și respirator folosit cu succes la durerile de gât,de dinți,probreme respiratorii etc. Poate fi folosit în difuzor, topic diluat în ulei purtător aplicat pe piept, gât, tălpi,spate. Uleiul ON GUARD de la doTerra este un amestec prețios de uleiuri pure, Wild orange, Cuișoare, Scorțișoară, Eucalipt și rozmarin. Fiecare din aceste uleiuri doterra poate fi folosit individual sau sub forma aceasta de amestec. Rezultatul este GARANTAT.

Comentarii