LeveLuk K8 cel mai puternic aparat Apa Kangen

                                                               Leveluk K8

Leveluk k8 este cel mai puternic aparat de apă cu efect anti-oxidant,are in componenta 8 plăci din titan acoperite cu platină, pentru o mai bună ionizare a apei și un potențial crescut de producere a anti-oxidanților. Dacă sunteți în căutarea unui aparat puternic și versatil, cu o mulțime de funcții automate accesibile și care consumă foarte puțină energie, atunci Leveluk k8 este perfect pentru dumneavoastra.

Apa Kangen are o multime de beneficii si anume

 

--Readuce prospețimea și curăță fructele și legumele de pesticide, coloranți, conservanți. Se utilizează pentru spălarea fructelor, legumelor, cărnii și peștelui. Se intensifică aroma legumelor prin pre-fierbere în apă Kangen Super Alcalină

--Curăță tocătoarele de legume și bureții de vase. Este utilizată pentru îndepărarea grăsimii și a depunerilor dificile din gurile de ventilație, precum și pentru curățarea întregii bucătării.

--Puterea suplimentară a apei Kangen Super Alcaline va îndepărta petele de cafea, de sos de soia și de ulei. De asemenea, apa este excelentă și pentru curățarea petelor dificile din camera de baie.

--Folosește mai puțin detergent atunci când speli vesela. Economisește la factura de apă, întrucât doar 1/4 din cantitatea obișnuită de apă este necesară pentru limpezire.

--Folosește Apa Kangen pentru gătirea tuturor tipurilor de mâncare, pentru un plus de aromă și savoare. Atunci când gătești cu acest tip de apă nu vei mai avea nevoie să adaugi o cantitate mare de condiment.

--Folosește Apa Kangen pentru gătirea tuturor tipurilor de mâncare, pentru un plus de aromă și savoare. Atunci când gătești cu acest tip de apă nu vei mai avea nevoie să adaugi o cantitate mare de condimente.

--Pentru cei care consideră că gustul și aroma sunt totul, vei rămâne surprins/ă de culoarea, gustul și de aroma minunată a cafelei sau ceaiului preparat cu Apa Kangen ®. Poți folosi mai puțină cafea sau ceai și poți obține un gust intens datorită abilității extractile a apei.

--Folosiți apa Kangen ® pentru a uda plantele, florile, pentru a le da prospețimea și viața. Apa stimulează germinarea și îmbunătățește dezvoltarea semințelor

--Folosește apa neutră (apa plată) atunci când prepari laptele praf pentru bebelușul tău.

--Apa neutră este foarte bună de băut și este absorbită ușor în corpul tău. Ia-ți medicamentele cu această apă.

--Proprietățile astringente ale apei acide sunt eficiente în tonifierea și fermitatea pielii. Tamponează pielea și las-o să se usuce. Această apă este excelentă și ca toner după bărbierit.

--Folosește această apă în loc de balsam după șamponare. Reduce ghemurile de păr enervante și îi conferă acestuia o strălucire radiantă. Depoziteaz-o într-o sticlă cu pulverizator și pulverizează pe păr și față.

--Excelentă pentru îngrijirea blăniței animalului tău de companie. Periază-l cu această apă pentru o blană moale și strălucitoare.

--Lustruiește oglinzile, ochelarii, sticlele și geamurile pentru o strălucire intensă.

--Îndepărtează murdăria din podelele din lemn masiv, plăcile ceramice etc. fără a lăsa reziduri lipicioase.

 

Mai jos avem o prezentare APA KANGEN

https://www.youtube.com/watch?v=T5rkuSRFnEw&t=341s

Mai multe informatii la tel 0787 333 177 sau contact@ganoforever.ro

Comentarii