Minte Sanatosa in Trup Sanatos cu produse GANOEXCEL

       Comanda produse originale GANOEXCEL cu reducere de pana la 30% aici

    


 1. Comanda
  Pentru a putea comanda prin magazinul online Gano Excel Romania este necesar sa va creati un cont in baza unui cod de membru sau de recomandare.
  Selectand "Creare cont" din bara din partea de sus veti ajunge pe pagina destinata crearii conturilor noi. Campurile marcate cu * pe acea pagina sunt obligatorii, iar pentru crearea unui cont aveti nevoie de un cod de membru si anume ROM7171093  iar numele GOTCA ADINA MARILENA PFA

  Pentru a deveni membru Gano Excel trebuie să introduceți  codul unui membru existent care va deveni sponsorul dumneavoastră.
  Cod sponsor: *

  Nume sponsor: *

         
 2. 2. Alegerea produselor
  Folosind meniul din bara albastra puteti naviga prin categoriile de produse. Alegeti produsul/produsele dorite apasand pe butonul "Adaugare in cos".

  3. Cosul de cumparaturi
  Dupa ce ati terminat de adaugat produsele dorite, puteti continua catre finalizarea comenzii (Checkout) mutand cursorul deasupra cosului din coltul dreapta-sus al paginii si apasand pe butonul "Checkout". Puteti de asemenea sa vizualizati in detaliu continutul cosului apasand tot aici pe butonul "Vizualizare cos cumparaturi".
   
  4. Checkout
  Pe pagina de checkout puteti finaliza comanda dupa furnizarea unor detalii aditionale.
   
     4.1. Detalii facturare
  Aici este necesar sa mentionati adresa de facturare. Aceasta este doar adresa pe care se va emite factura si nu reprezinta adresa la care va fi livrata comanda. Puteti alege una dintre adresele de facturare utilizate anterior sau puteti adauga o adresa noua.
   
     4.2. Detalii livrare
  Aici este necesar sa mentionati adresa la care va fi livrata comanda dumneavoastra. Puteti alege una dintre adresele de livrare utilizate anterior sau puteti adauga o adresa noua.
   
     4.3. Metoda de livrare
  Metoda prin care va fi livrata comanda dumneavoastra. Momentan, toate comenzile sunt livrate prin firma de curierat rapid Urgent Cargus.
   
     4.4. Modalitatea de plata
  Plata se poate face ramburs (la primirea coletului), prin transfer bancar sau online cu card de debit / credit.
   
        4.4.1. Plata ramburs  
  Comenzile cu plata ramburs vor fi achitate la curier la primirea comenzii. Pentru comenzile cu plata ramburs se va adauga o taxa aditionala, un comision ramburs care are o valoare egala cu 1.19% din valoarea fara TVA a comenzii dumneavoastra.
   
        

  Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la adresa de e-mail contact@ganoforever.ro si la numarul de telefon 0787.333.177
   
   

Comentarii