Amestec pentru Bucătărie Italienească 15ml doTERRA

142,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU ESE064
Revine in curand.
Disponibil in stoc-Livrare 1-2 zile lucratoare
Cum te putem ajuta?
ds_net=null ds_gross=null

Descriere

Amestec pentru Bucătărie Italienească 15ml doTERRA

Un amestec ierbaceu de uleiuri esențiale de rozmarin, cimbru, busuioc, măghiran și oregano, amestecul pentru bucătărie italienească nu poate lipsi din nicio bucătărie! Se recomandă utilizarea la final, adăugând o picătură la sosuri și marinade, chiar înainte de servire. Cu bază de ulei de măsline.

Beneficii primare

  • Tovarășul perfect în bucătărie
  • Adaugă savoare imediată oricărei rețete, în mod simplu
  • Păstrează-l în dulăpiorul cu condimente pentru a-l avea mereu la îndemână

Ce conține?


Cimbru-- În Evul Mediu, cimbrul era dat cavalerilor și războinicilor înainte de bătălie, deoarece se credea că dă curaj celui care îl poartă. Grecii antici foloseau cimbrul în apa de baie și prin ardere în temple, iar egiptenii îl foloseau în cadrul ceremoniilor tradiționale. În prezent, cimbrul este cunoscut ca mirodenie mult utilizată la gătit și se găsește în gospodăriile din întreaga lume. Încearcă să adaugi ulei esențial de cimbru la marinadele pentru carne și aperitivele savuroase, pentru a le conferi o aromă proaspătă de ierburi!


Rozmarin-- Rozmarinul este o plantă aromatică ce rămâne verde tot timpul anului și ale cărui frunze se folosesc de obicei pentru a conferi aromă mâncărurilor, precum umpluturile, canea de porc, friptura de miel, canea de pui și de curcan. Venerat din cele mai vechi timpuri, rozmarinul era considerat sacru în culturile antice greacă, romană și egipteană. Parfumul energizant și ierbaceu al rozmarinului se folosește frecvent la masaj terapeutic și aromaterapie.


Busuioc-- Făcând parte din aceeași familie cu menta, Busuiocul este o plantă benefică utilizată deseori la gătit. Busuiocul dă o aromă proaspătă de ierburi cărnurilor, pastelor și aperitivelor. Adăugat la gătit sau folosit la ornat, busuiocul înviorează negreșit preparatele culinare.


Măghiran-- Măghiranul era considerat de greci și romani drept un simbol al fericirii. Recunoscut pe scară largă pentru proprietățile sale de condimentare a mâncărurilor, uleiul esențial de măghiran este un aditiv unic pentru gătit. Aroma ierbacee a uleiului de măghiran poate fi utilizată la supe, fripturi, dressinguri și sosuri. În Germania, această plantă este cunoscută sub denumirea de „Iarba gâștei”, datorită utilizării sale tradiționale la frigerea gâștelor.


Oregano-- De sute de ani, uleiul de oregano este cunoscut drept unul dintre cele mai potente și mai benefice uleiuri esențiale. Oregano se găsește în cărțile de bucate și dulăpioarele de bucătărie din întreaga lume, deoarece aroma sa versatilă se integrează perfect într-o mare varietate de preparate culinare. Uleiul esențial este extras din frunza parfumată a plantei. Componenta chimică principală din oregano este carvacrolul, un fenol, care îl face unul dintre cele mai versatile și mai puternice uleiuri esențiale din lume. În cazul aplicării pe piele, oregano trebuie să fie diluat într-un ulei cărăuș.