Descriere

NOUL sistem exclusiv ANESPA DX Spa, pe care îl puteţi folosi acasă, transformă baia obişnuită într-o staţiune naturală cu apă termală.

ANESPA DX produce un flux continuu de apă minerală ionizată, sănătoasă. Echipat cu un nou cartuş ceramic, mai mare, dispozitivul elimină aproape 100% clorul și alte substanțe nocive din apa de la robinet și adaugă minerale sigure, hidratante care sunt sănătoase pentru piele și păr. Bucurați-vă de un duș sau de o baie minunată în apa termală ANESPA DX!

Sistemul dumneavoastră de Spa pentru acasă

Bucurați-vă de o experienţa spa relaxantă cu ANESPA DX! Cu un flux abundent de apă mineralizată și un cap de duș pentru un masaj relaxant, baia dumneavoastră se poate transforma instantaneu într-o experienta de izvor termal. Generează: Apă minerală ionizată pentru baie sau duș.

Îndepărtează substanțele nocive

Sistemul de purificare a cartușului elimină eficient clorul și bacteriile, oferind o senzaţie de prospeţime şi revigorare. Protejați-vă pielea delicată împotriva efectelor dăunătoare ale apei de la robinet. Filtru activ de cărbune Futama - filtru interior ceramic.

   

Apă minerală ionizată

Conține un amestec de ingrediente naturale termale și minerale, oferindu-vă senzația că vă bucurați de un izvor fierbinte, plăcut, profitând de apa minerală ionizată. Relaxaţi-vă și bucuraţi-vă!

 

Specificațiile produsului

Plăci electrod: N / A
Dimensiune placă: (mm) N / A
Generează: Apă minerală ionizată pentru baie şi duş
Interval pH: la fel ca cel al apei de la robinet
Putere: (W) N/A
Greutate totală: (kg) 2,5
Dimensiuni W x Diametru: (mm) 130 x 346
Rată producţie: (l/min) 2.6
Utilizare facilă: Foarte simplu de instalat şi utilizat
Garanţie: (ani) 3
Caracteristici noi pentru modelul DX: Cartuș ceramic mai mare, are conține o cantitate mai mare de bile ceramice. Noua, bază reproiectată pentru un proces mai eficient de înlocuire a filtrelor.