Loţiune tonică astringentă doTERRA 118ml

130,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU LOT01
Disponibil in stoc-Livrare 1-2 zile lucratoare
Cum te putem ajuta?

  • Extractele de Aloe, pepene verde și măr tonifiază și echilibrează pielea.
  • Bogate în oligozaharide, extractele de linte sporesc hidratarea pielii, reduc aspectul de ten gras, tonifiază pielea și reduc vizibil aspectul porilor.
  • Hamamelis este un agent astringent natural care contribuie la eliminarea sebumului în exces și reduce aspectul porilor.
  • Uleiurile esențiale CPTG de levănțică, ylang ylang și mușețel german calmează pielea.

Descriere

Loţiune tonică astringentă doTERRA 118ml


Formulată pentru a reduce în mod vizibil apariția porilor, loțiunea tonică astringentă de la dōTERRA conține uleiuri esențiale CPTG de levănțică, ylang ylang și mușețel german pentru a calma pielea. În plus, extractele inovatoare de fructe și plante tonifică și echilibrează pielea, cresc nivelul de hidratare și mențin un ten cu aspect sănătos.


Beneficii primare

  • Extractele de Aloe, pepene verde și măr tonifiază și echilibrează pielea.
  • Bogate în oligozaharide, extractele de linte sporesc hidratarea pielii, reduc aspectul de ten gras, tonifiază pielea și reduc vizibil aspectul porilor.
  • Hamamelis este un agent astringent natural care contribuie la eliminarea sebumului în exces și reduce aspectul porilor.
  • Uleiurile esențiale CPTG de levănțică, ylang ylang și mușețel german calmează pielea.

Ce conține?


Levănţică--Datorită aromei sale distincte și nenumăratelor aplicații, uleiul de levănțică a devenit unul dintre cele mai apreciate uleiuri esențiale. În antichitate, romanii și egiptenii foloseau levănțică în apa de baie. De atunci, mulți au descoperit alte numeroase beneficii date de levănțică. Levănțica este folosită pe scară largă în produse cosmetice și parfumuri, pentru capacitatea sa de a menține pielea sănătoasă și curată. În plus, proprietățile sale calmante sunt adesea utilizate pentru relaxarea corpului și îmbunătățirea dispoziției. Beneficiile sale versatile fac din Levănțică un ulei pe care trebuie să îl ai la îndemână oriunde te-ai duce.

Ylang Ylang--Uleiul esențial de Ylang Ylang este obținut din florile în formă de stea ale arborelui tropical de ylang ylang. Acest ulei esențial este utilizat pe scară largă la realizarea de parfumuri și în aromaterapie și a fost utilizat în ceremonii religioase și de căsătorie de-a lungul secolelor. Ylang ylang este utilizat frecvent în produsele de lux pentru îngrijirea părului și a pielii, datorită aromei sale dulci bogate și proprietăților sale protectoare. Ylang ylang favorizează de asemenea senzația de calm și binedispune.