Spray de protecție solară cu filtru mineral pentru corp doTERRA SPF30

180,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU SUN4
Disponibil in stoc-Livrare 1-2 zile lucratoare
Cum te putem ajuta?

  • Oferă protecție cu spectru larg (UVA/UVB) cu FPS 30+, într-un spray cu filtru mineral cu acțiune hidratantă și textură ușoară.
  • Conține oxid de zinc fără nanoparticule, ulei de avocado, aloe vera, ulei de zmeură (sămânță) și vitamina E.
  • Fără ftalați, oxibenzonă și parfumuri sintetice.
  • Formula hrănitoare, intens hidratantă este testată dermatologic și rezistentă la apă pentru până la 80 de minute.
  • Potrivită pentru vegani și fără efecte nocive asupra barierei de corali.

Descriere

Spray de protecție solară cu filtru mineral pentru corp doTERRA SPF30


Spray-ul de protecție solară cu filtru mineral pentru corp oferă protecție pentru tot corpul prin pulverizare simplă Aromele florale de Magnolie, Ylang Ylang și Helichrysum se combină cu Mandarină Roșie, Lămâiță, Morcov (Sămânță) și Tămâie, pentru a crea o aromă delicată, care binedispune. Este ambalat într-un flacon spray din aluminiu, fără aerosoli, cu pulverizare continuă, pentru aplicare simplă pe tot corpul și protecție până la 80 de minute.


Beneficii primare

  • Oferă protecție cu spectru larg (UVA/UVB) cu FPS 30+, într-un spray cu filtru mineral cu acțiune hidratantă și textură ușoară.
  • Conține oxid de zinc fără nanoparticule, ulei de avocado, aloe vera, ulei de zmeură (sămânță) și vitamina E.
  • Fără ftalați, oxibenzonă și parfumuri sintetice.
  • Formula hrănitoare, intens hidratantă este testată dermatologic și rezistentă la apă pentru până la 80 de minute.
  • Potrivită pentru vegani și fără efecte nocive asupra barierei de corali.

Ce conține?


Mandarină Roșie--Cunoscută și ca Portocala Templului sau Tangor, Mandarina Roșie are o aromă dulce de citrice cu note florale, asemănătoare portocalei. Din coaja fructului de mandarin se produc trei uleiuri esențiale distincte: uleiul de Mandarină Verde, cel de Mandarină Galbenă și cel de Mandarină Roșie. Dintre acestea, uleiul esențial de Mandarină Roșie se obține din fructul cel mai copt. Asemeni multor alte uleiuri de citrice, uleiul esențial de Mandarină Roșie este un produs secundar al industriei de fructe proaspete. Fructele care nu pot fi vândute pe piață –fie din rațiuni estetice, fie pentru că sunt lovite –, sunt presate pentru sucul și uleiul lor esențial. Cei mai mulți consideră că Mandarina Roșie are uleiul cel mai dulce dintre uleiurile citrice și că acesta se armonizează bine cu o largă varietate de uleiuri esențiale.

Lemongrass--Lemongrass răspândește o aromă plăcută de citrice, ușor afumată, ce îți va aduce totodată o multitudine de beneficii. De multă vreme, lemongrass se folosește în bucătăria asiatică la supe, ceaiuri și sosuri, precum și la mâncărurile de pește, pui, vită sau fructe de mare. Are o aromă picantă, erbacee, care înveselește orice încăpere.

Ylang Ylang--Uleiul esențial de Ylang Ylang este obținut din florile în formă de stea ale arborelui tropical de ylang ylang. Acest ulei esențial este utilizat pe scară largă la realizarea de parfumuri și în aromaterapie și a fost utilizat în ceremonii religioase și de căsătorie de-a lungul secolelor. Ylang ylang este utilizat frecvent în produsele de lux pentru îngrijirea părului și a pielii, datorită aromei sale dulci bogate și proprietăților sale protectoare. Ylang ylang favorizează de asemenea senzația de calm și binedispune.

Tămâie--Unul dintre cele mai apreciate și prețioase uleiuri, datorită aromei sale bogate, uleiul de tămâie este deseori supranumit „regele” uleiurilor esențiale. Cu secole în urmă, egiptenii antici foloseau rășina de tămâie la absolut orice, de la parfumuri la unguente pentru piele. Datorită proprietăților sale calmante și de înfrumusețare, poate conferi pielii un aspect întinerit și poate contribui la reducerea imperfecțiunilor pielii prin aplicare locală.

Helichrysum--Uleiul de helichrysum are un parfum dulce de miere și proprietăți de regenerare și reînnoire a pielii. Supranumit și „floarea veșnică” sau „floarea nemuritoare”, helichrysumul este utilizat frecvent în compoziția produselor cosmetice, datorită proprietăților sale de reîntinerire a aspectului pielii. Helichrysumul a fost utilizat ca plantă medicinală încă din Grecia antică, iar uleiul său este foarte prețuit și căutat, datorită numeroaselor sale beneficii. Helichrysumul poate contribui la atenuarea petelor și coșurilor și la obținerea unui ten luminos.

Morcov (Sămânță)--Uleiul de Morcov (Sămânță) a fost utilizat de-a lungul secolelor în cadrul practicilor tradiționale ale grecilor, romanilor, egiptenilor, francezilor și indienilor. De asemenea, a fost utilizat în tehnicile tradiționale chinezești, deseori ca ulei de baie sau de masaj.