Ulei Caprilis (Ulei de Cocos Fractionat) 100ml

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
23,71 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU NIA170

Descriere

Caprilis sau uleiul de cocos fracționat este un emolient non-gras, foarte ușor, penetrant și foarte stabil. Este versatil, se poate
include în felurite preparate cosmetice, este potrivit și pentru tenul mixt, gras sau problematic, nu astupă porii și este extrem de plăcut pe piele.

Ingrediente: 100% caprylic/ capric trigliceryde

Proprietati: lichid clar aproape inodor, incolor, cu vascozitate redusa. Este potrivit pentru toate tipurile de ten, imbunatatind absorbtia substantelor active in piele. Spre deosebire de uleiul de cocos, nu isi schimba vascozitatea la variatiuni de temperatura, se emulsifica usor si este foarte stabil oxidativ (suporta încalzirea).

Mod de utilizare: ca ingredient cosmetic, pentru ingrijirea pielii si parului

Precautii: A nu se lasa la indemana copiilor. A se evita contactul cu ochii. Inainte de utilizare este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel putin 24 de ore înainte de aplicare.

A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de caldura si lumina soarelui.

Tara de origine: Malaezia

Gramaj: 100ml

Detalii

SKU
NIA170
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review