25%

Ulei de Ricin Presat la Rece 100 ml

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
15,00 RON 20,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU 5902175363322

Descriere

Uleiul de ricin este extras din semintele unei plante numita boaba de ricin prezenta In India si Africa. Este foarte popular si utilizat pe scara larga In industria cosmetica si medicina.

Ulei prezinta proprietati laxative antiinflamatoare este un bun antioxidant de asemenea ajuta la ameliorarea dureri de cap si de spate. Este bogat In acid ricinoleic contine acid linoleic (omega-6) si acid oleic (omega 9).
Remediul ideal pentru a scapa de constipatie se administreaza 5-10 picaturi /zi.

In cosmetica are un efect benefic asupra parului genelor si sprancenelor hidrateaza pielea putand fi si un bun demachiant. Este foarte popular si utilizat pe scara larga In industria cosmetica ca o componenta a cremelor sapunurilor mastilor rujurilor si luciilor pentru buze. Datorita proprietatilor sale uleiul este potrivit pentru pielea sensibila. Utilizat ca agent de curatare si Indepartare a machiajului elimina In mod eficient machiajul si curata pielea fara a deranja metabolismul lipidic si secretia de sebum. Poate fi folosit in conditii de siguranta de catre persoanele cu tenuri mixte si acneice. Uleiul de ricin este perfect nu numai pentru Ingrijirea pielii pentru par sprancene gene si unghii este de asemenea un ingredient important In creme de ras.
Ingrediente: 100% ulei de ricin presat la rece.

Detalii

SKU
5902175363322
Categorii
Taguri

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review