Ulei Esential Cilantro(Coriandru-frunza) 15 ml

167,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU ESE80
Cum te putem ajuta?

--Cunoscut ca ingredient culinar fundamental, uleiul de coriandru este extras din plante cunoscute pentru utilizările și beneficiile în bucătărie.

--Obținut din frunzele plantei de coriandru, uleiul esențial de Coriandru are o aromă clară și proaspătă care conferă alimentelor o savoare bogată.

--Are un parfum delicat de ierburi.

--Ideal pentru sosuri făcute în casă, salate și o varietate de mâncăruri

Descriere

Ulei Esential Cilantro(Coriandru-frunza) 15 ml

Coriandrum sativum


Proprietatile Uleiului Esential:


Uleiul Esential Cilantro este extras din ierburile binecunoscute pentru proprietatile lorb aromatizante in bucatarie si pentru numeroasele utilizari in ingrijirea corpului. Este folosit inmultiple preparate culinare precum: carne, sosuri, guacamole. Aplicat local, in uz extern,racoreste pielea si o calmeaza.


Modul de Administrare si Utilizare:


  • La finalul unei mese copioase, se poate adauga 1 picatura de ulei Cilantro in 125 ML lichid si se poate bea pentru a calma senzatia de ingreunare.
  • In bucatarie se poate inlocui Coriandrul verde cu 1 picatura de ulei esential in construireasosurilor, in asezonarea carnii sau in guacamole.
  • Coriandrul se poate amesteca si cu ulei de citrice pentru a obtine o aroma placuta.
  • Se poate folosi si in masaj, amestecand 5 picaturi de Ulei esential cu 10 ML de Ulei caraus.
  • In difuzor se pun 2-3 picaturi pentru a obtine o aroma placuta in camera. Se poate amesteca si cualte uleiuri esentiale.

Precautii:


Precautiile acestui ulei tin de sensibilitatea cutanata pe care o poate darui. Este important sa consultati medicul specialist daca sunteti insarcinata, daca alaptati sau aveti alte tratamente medicamentoase. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu se foloseste mai mult de o picatura pe zi.


Mixurile pentru Aromaterapie:


In aromaterapie, uleiul Cilantro poate sa fie folosit fie direct de pe piele, diluat cu ulei de Cocos fractionat. Varianta de 15 ml, care este pura, neamestecata cu cocos, se poate folosi in aromaterapie cu ajutorul unui difuzor. In cadrul difuzorului, se pun putine picaturi si apoi se creste treptat numarul lor, doar daca este necesar. Se va obtine in incapere o aroma placuta, energizanta, condimentata.

Proprietatile uleiului in aromaterapie sunt multiple. Ele sunt legate de improspatarea aerului respirat si de calitatile lui imbunatatite, de o stare emotionala buna existenta, de indepartarea poluarii din aer si de beneficiile ce tin de proprietatile antibacteriene, antivirale si antiseptice pe care uleiul esential le detine.

Orice persoana poate sa beneficieze de mirosul placut, de improspatarea aerului si deproprietatile deosebite ale unui ulei esential.

Copiii folosesc ulei esential diluat pentru a se evita producerea unor iritatii la nivelul pielii. Se testeaza uleiul pe o suprafata mica si se verifica modalitatea de interactiune cu pielea. Atunci cand se aplica direct pe piele varianta cu picaturi, de 15 ml, este necesara diluarea sa.

In functie de situatie, se poate pune ulei pe o suprafata cu probleme sau dureroasa. De asemenease poate pune in zone importante pentru aromaterapie, precum ceafa, frunte, zone cu puls, inima.

Daca se doreste sa fie ajutata o anumita zona a corpului, atunci se pune in acea parte in mod special. Iar pentru un efect puternic pentru intreg corpul, se maseaza pe talpi, pe coloana, in jurul buricului. Se pot stimula meridianele energetice din corp cu ajutorul uleiului esential, folosind aplicatorul roll on, care distribuie fin uleiul esential in locul dorit sau varianta diluata cu ulei de Cocos fractionat.

La nivel intern, se pot folosi doar anumite uleiuri esentiale. Acestea trebuie sa fie verificate pentru a putea avea acordul de utilizare interna. Chiar si in acest caz, medicul specialist sau aromaterapeutul trebuie sa recomande si sa aprobe aceasta forma de folosire. Se pot pune 1 sau 2 picaturi sublingual. De asemenea se pot amesteca in miere, apa aromatizata, limonada, smoothie, ceai. Se pot pune si in diverse preparate culinare.