Ulei esential doTERRA Copaiba 15ml

230,00 RON 245,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU ESE 34
Disponibil in stoc

Descriere

Descriere


Uleiul esențial de copaiba se extrage dintr-un arbore tropical aromatic, originar din America de Sud. Încă din secolul al XVI-lea, uleiul esențial de copaiba a fost utilizat în cadrul practicilor medicale tradiționale de către nativii din nordul și nord-estul Braziliei. Uleiul de copaiba este foarte utilizat în produse cosmetice precum săpunuri, creme, loțiuni și parfumuri, datorită proprietăților de calmare a pielii. Aplică-l local în combinație cu un ulei cărăuș sau cu o cremă hidratantă pentru ten, pentru menținerea aspectului sănătos al pielii. 

Beneficii primare


  • Considerat unul dintre cele mai potente uleiuri esențiale, are nenumărate aplicații și beneficii.
  • Copaiba este un ulei versatil și poate fi utilizat prin aplicare locală.
  • Parfum cu note lemnoase, de rășină și de pământ
  • Poate fi combinat cu un ulei cărăuș sau cu o cremă hidratantă pentru ten, pentru menținerea aspectului sănătos al pielii


Utilizări


  • Adaugă copaiba la crema ta hidratantă, pentru a conferi pielii un aspect sănătos.
  • După o activitate intensă, aplică copaiba cu ulei de cocos fracționat pe picioare, pentru un masaj cu efect calmant.

Indicații de utilizare


Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru utilizarea ca parfum, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș. Doar pentru uz extern.

Precauții


Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Solicită sfatul medicului dacă ești gravidă sau sub tratament. A se evita contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.


Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review