Ulei Esential Patchouli 15 ml, DoTerra

195,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU ESE55
Disponibil in stoc

Descriere

Descriere


Proprietatile Uleiului Esential:


Uleiul Esential Patchouli este extras din tufele care fac parte din familia mentei. El are tulpini care ajung pana la jumatate de metru sau un metru inaltime si au flori mic albe-roz. Are un parfum intens, bogat, dulce- moscat. Este folosit intens in industria parfumurilor, in zona detergentilor si odorizantelor, cosmeticelor si altor produse parfumate. Are multe beneficii pentru piele, ajutand-o sa devina mai curata, fara imperfectiuni, obtinand un ten neted si luminos. Ca aromatizant, Patchouli induce o stare de bine, de echilibru mental, emotional.

Modul de Administrare si Utilizare:


  • Pentru relaxare, pentru indepartarea stresului, se pune pe tample, ceafa, frunte, alaturi de uleiul de Menta. Se dilueaza intotdeauna cand este aplicat extern cu ulei caraus. Se pun 5 picaturi deulei Patchouli amestecate cu 10 ML de ulei caraus pentru o proportie potrivita pentru aplciareape piele.
  • Pentru tratarea imperfectiunilor tenului, se pun 1-2 picauri in crema de fata folosita in modnormal. Se reduc astfel ridurile, petele si alte imperfectiuni care exista la nivelul tenului.
  • Pentru calmarea emotiilor, se poate combina cu ulei Vetiver si se aplica pe talpi. Se maseaza usor.
  • Intern se poate lua diluat. 1 picarura la 125 ML de lichid folosit.
  • Ca parfum personal, se poate pune 1 picatura amestecata cu 10 ML de ulei caraus. Apoi se aplicape incheieturi.

Precautii:


Precautiile acestui ulei tin de sensibilitatea cutanata pe care o poate darui. Este important sa consultati medicul specialist daca sunteti insarcinata, daca alaptati sau aveti alte tratamente medicamentoase. Se evita expunerea la soare si raze UV 12 ore dupa utilizarea acestui ulei. A nu se lasa la indemana copiilor.

Mixurile pentru Aromaterapie:


In aromaterapie, uleiul Patchouli poate sa fie folosit fie direct de pe piele, diluat cu ulei de Cocos fractionat. Varianta de 15 ml, care este pura, neamestecata cu cocos, se poate folosi in aromaterapie cu ajutorul unui difuzor. In cadrul difuzorului, se pun putine picaturi si apoi secreste treptat numarul lor, doar daca este necesar. Se va obtine in incapere o aroma puternica, bogata, dulce-moscata.

Proprietatile uleiului in aromaterapie sunt multiple. Ele sunt legate de improspatarea aerului respirat si de calitatile lui imbunatatite, de o stare emotionala buna existenta, de indepartarea poluarii din aer si de beneficiile ce tin de proprietatile antibacteriene, antivirale si antiseptice pe care uleiul esential le detine.

Orice persoana poate sa beneficieze de mirosul placut, de improspatarea aerului si de proprietatile deosebite ale unui ulei esential.

Copiii folosesc ulei esential diluat pentru a se evita producerea unor iritatii la nivelul pielii. Se testeaza uleiul pe o suprafata mica si se verifica modalitatea de interactiune cu pielea. Atunci cand se aplica direct pe piele varianta cu picaturi, de 15 ml, este necesara diluarea sa.

In functie de situatie, se poate pune ulei pe o suprafata cu probleme sau dureroasa. De asemenease poate pune in zone importante pentru aromaterapie, precum ceafa, frunte, zone cu puls, inima.

Daca se doreste sa fie ajutata o anumita zona a corpului, atunci se pune in acea parte in mod special. Iar pentru un efect puternic pentru intreg corpul, se maseaza pe talpi, pe coloana, in jurul buricului. Se pot stimula meridianele energetice din corp cu ajutorul uleiului esential, folosind aplicatorul roll on, care distribuie fin uleiul esential in locul dorit sau varianta diluata cu ulei de Cocos fractionat.

La nivel intern, se pot folosi doar anumite uleiuri esentiale. Acestea trebuie sa fie verificate pentru a putea avea acordul de utilizare interna. Chiar si in acest caz, medicul specialist sau aromaterapeutul trebuie sa recomande si sa aprobe aceasta forma de folosire. Se pot pune 1 sau 2 picaturi sublingual. De asemenea se pot amesteca in miere, apa aromatizata, limonada, smoothie, eai. Se pot pune si in diverse preparate culinare.

Detalii

SKU
ESE55
Greutate
0.02
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review