Ulei esential Rescuer 10ml

107,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU DOT_6
Cum te putem ajuta?

Descriere

După o zi plină de activități, aplică amestecul pentru calmare Rescuer pentru o senzație de relaxare. Aplică Rescuer înainte de culcare pe gambele obosite și în proces de creștere ale copilului tău, pentru a-l ajuta să se liniștească. Păstrează o sticluță în baie și aplică-l pentru o senzație reconfortantă și calmantă după o zi plină.

Beneficii primare

  • Uleiurile de Copaiba, Levănțică, Mentă creață și Zanthoxylum sunt combinate în mod expert cu ulei de cocos fracționat, într-un amestec cu proprietăți de calmare.
  • Are un efect reconfortant, fiind totodată delicat cu pielea sensibilă.
  • Rescuer are o acțiune reconfortantă și de calmare a pielii.
  • Rescuer conține uleiuri care pot ajuta la reducerea senzațiilor de tensiune.

Ingrediente


Ulei de Cocos Nucifera (cocos), ulei de Copaifera Coriacea/Langsdorffii/Officinalis/Reticulata (rășină), ulei de Lavandula angustifolia (levănțică) (floare/frunză/tulpină), ulei de Mentha Spicata (floare/frunză/tulpină),  ulei de Zanthoxylum Alatum (fruct), linalool*,  limonen*

*Compuși prezenți în mod natural în uleiuri


Utilizări


  • Aplică-l pe picioarele copilului după o zi de activități solicitante.
  • Masează-l pe umeri, gât și spate, pentru o senzație reconfortantă.
  • Păstrează Rescuer la îndemână pentru utilizare facilă; este amestecul perfect de aplicat după o tură cu bicicleta alături de prieteni, o drumeție în familie sau un meci de baschet!


Indicații de utilizare


Doar pentru uz extern. Aplică-l direct pe piele ca parfum, pentru proprietățile de îngrijire a pielii sau la masaj. Destinat utilizării sub supravegherea unui adult.


Precautii


A nu se lăsa la îndemâna copiilor sub 3 ani. Posibilă sensibilitate cutanată. Dacă vă aflați sub observația unui medic, cereți sfatul medicului. A se evita contactul cu ochii, interiorul urechilor, gura și zonele sensibile.