P

Bună ziua, sunt consumator al produsului 3 în 1 de când m-am operat de cancer. Este motivul pentru carecomand intr-o anumita frecventa exclusiv pentru consumul propriu

Potoceanu Nadia
P

PROFESIONALISM!!!!

Patricia Ungureanu
U

Excelent!

UDREA CARMEN SIMONA
S

Produsele Doterra originale și la prețul cel mai mic in comparație cu alții !

Simigiu Marian Marius
B

Super produsele calitate am întâmpinat o problema cu curierul dar sa rezolvat dpdnu recomand acum sammdey mult mai ok ganoforever o firma cu o gama larga de produse originale

Bostan Bostan
A

Ar fi util sa postati lista completa a ingredientelor fiecarui produs. Am cumparat Gano Supremo crezand ca nu are zahar, pentru ca nu era mentionat. Abia cand am primit coletul am vazut si ingredientele. Multumesc!

Andreea Titirisca
A

Sunt încântată🥰!

Alexandra
B

Produsele doterra calitate

Bostan Bostan
S

Produse de calitate și comunicare foarte bună cu clienții! De aici rezultă și serviciile prompte și de calitate oferite!

Sava Ana Maria
L

Produse foarte bune, raport calitate-pret echilibrat, impachetare corespunzatoare, livrare super prompta! Spor in toate sa aveti!!!

Lili Oprea
D

Super

Daniela Radulescu
S

Foarte mulțumită

Stoian Narghita
G

Foarte multumit

Gyongyike Pravdencu
F

Promptitudine si amabilitate .Cu siguranta vom colabora.

Florina P
C

Produse conform comenzii

Carmen ROIBAN
A

Comunica foarte bine si m-au ajutat telefonic in alegerea produsului. Comanda facuta a fost livrata a doua zi. Multumesc frumos pentru tot

Alex A
G

Produse deosebite și o echipa profesionista! Recomand!

Gaby B
R

Desi se strecurase o eroare la comanda, greseala mea, am primit un ajutor foarte complet si foarte prompt din partea lor.Recomand, sunt foarte seriosi!

Rares R
S

Totul, de la plasarea comenzii pana la livrarea produselor, a decurs ireprosabil!Uleiurile esentiale doTERRA sunt originale! Multumesc!

Stefan S
A

Preț, calitate ok. Livrare rapida. Mulțumesc

Alina C