Uei esential InTune (Amestec pentru concentrare) 10ml

215,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU DOT25
Cum te putem ajuta?

Descriere

Descriere


InTune este un amestec de uleiuri esențiale exclusiv care sprijină concentrarea. Indiferent de vârstă, uneori e dificil să rămânem concentrați pe o anumită activitate. Uleiurile esențiale atent selecționate din amestecul pentru concentrare dōTERRA InTune conlucrează pentru a sprijini eforturile de concentrare pe o anumită sarcină. Uleiurile esențiale de santal, tămâie și lămâie verde favorizează gândirea clară, iar beneficiile uleiurilor esențiale de paciuli, ylang ylang și mușețel roman creează o atmosferă calmă și liniștitoare.


Beneficii primare


  • Amestecul InTune este un amestec brevetat de uleiuri esențiale care conlucrează pentru a-ți oferi un ajutor împotriva distragerii atenției.
  • InTune poate fi aplicat local pentru a îmbunătăți concentrarea.
  • Tovarășul perfect de studiu, care ajută utilizatorul să țină pasul cu sarcinile.
  • Se aplică ușor, utilizând flaconul practic cu bilă.
  • Îmbogățit cu santal, tămâie și lămâie verde pentru gândire clară, alături de paciuli, ylang ylang și mușețel roman pentru proprietățile lor calmante.


Ingrediente


Ulei de Amyris Balsamifera (scoarță), ulei de Pogostemon Cablin, ulei de Boswellia carterii,  ulei de Citrus aurantifolia (Lămâie verde) din coajă,  ulei de Cananga Odorata (floare), ulei de Santalum Paniculatum (lemn),  ulei de Anthemis nobilis (floare), limonen*,  benzoat de benzil*, linalool*,  salicilat de benzil*, geraniol*, eugenol*.

*Compuși prezenți în mod natural în uleiuri


Utilizări


  • Folosește InTune prin aplicare locală pe încheieturi, pentru a favoriza concentrarea pe parcursul zilei de lucru. 
  • Aplică InTune pe tălpile copiilor, pentru a stimula concentrarea asupra sarcinii de efectuat.  
  • Aplică InTune pe tâmple și pe ceafă înaintea desfășurării anumitor sarcini.

Indicații de utilizare


Uz extern: Doar pentru uz extern. Aplică-l direct pe piele ca parfum, pentru proprietățile de îngrijire a pielii sau la masaj.

Precauții


Poate cauza sensibilizare cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul. Evitați contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile. Diluați cu Ulei de cocos fracționat dōTERRA, pentru a reduce la minimum orice probleme de sensibilizare a pielii. Evitați expunerea la soare sau raze ultraviolete timp de 12 ore după aplicarea produsului.